Saša Trkulja logo
+381 (0)63 7311 359
sasatrkulja79@gmail.com
Saša Trkulja logo

U medijima - video galerija

Dobrodošli u našu video galeriju, gde se tradicija, umetnost i majstorstvo susreću sa svetom medija. Ova stranica je posvećena prikazivanju kako naši ručno rađeni lovački noževi zauzimaju zasluženo mesto u različitim medijskim formatima, od televizijskih emisija do online članaka i video recenzija. Svaki snimak je priča za sebe, priča o strasti, posvećenosti i izuzetnosti koja stoji iza svakog noža koji napusti našu radionicu.

Od zanatske radionice do medijske pažnje: Zašto su naši noževi posebni

Naši noževi nisu samo alati; oni su umetnička dela koja odražavaju duboku posvećenost zanatu nožarstva. Zbog svoje jedinstvene izrade, kvaliteta materijala i estetske vrednosti, privukli su pažnju raznih medijskih kuća koji su želeli da ispričaju našu priču. Ovi video snimci su priznanje našem radu i dokaz kvaliteta koji nudimo.

Šta možete očekivati da vidite?

U našoj video galeriji pronaći ćete:

  • Intervjue sa majstorom nožarstva, gde deli svoju filozofiju i proces izrade.
  • Prikaze izrade noževa, od početne ideje do finalnog proizvoda.
  • Recenzije i testiranja naših noževa od strane poznatih ljubitelja prirode i lova.
  • Nastupe u televizijskim emisijama i specijalizovanim dokumentarcima o zanatima.

Pridružite nam se u otkrivanju

Pozivamo vas da zaronite u svet gde se kvalitet i umetnost susreću sa priznanjem. Ovi video snimci su više od samo prikaza; oni su pozivnica da postanete deo naše priče. Otkrijte zašto su naši ručno rađeni lovački noževi cenjeni širom sveta i kako su osvojili srca i umove kako stručnjaka tako i entuzijasta. Na stranici proizvodi možete pogledati galeriju fotografija naših noževa.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram